Comviq mobilabonnemang

  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid
  • Fria samtal och SMS/MMS
  • Surfa i 80 Mbit/s

Comviq mobilabonnemang för privat personer

Se deras studentabonnemang här

Comviq mobilabonnemang

40 GB

  • 12 GB surf ingår i EU

295 kr/mån

Comviq mobilabonnemang

20 GB

  • 12 GB surf ingår i EU

245 kr/mån

Comviq mobilabonnemang

10 GB

  • 10 GB surf ingår i EU

195 kr/mån

Comviq mobilabonnemang

5 GB

  • 5 GB surf ingår i EU

145 kr/mån

Om Comviq

Comviq är ett varumärke som ägs av Tele2. 1981 lanserades Comviq för att utmana de övriga operatörerna på marknaden och pressa priserna på mobilabonnemang. Förutom bra priser på mobilabonnemang var dem också dom första att lansera kontantkort i Sverige.

Dom erbjuder en mängd olika variationer för både kontantkort och mobilabonnemang som är noggrant framtagna för att passa just dina behov. Det finns ingen fysiska  butiker utan Comviq finns framför allt på webben och hos återförsäljare, runt om i Sverige. Detta för att slippa onödiga fysiska kostnader för att kunna pressa priserna ytterligare för dig som kund.

 

Comviq täckning

Dom delar 4G-nät med Tele2 och Telenor. Nätet byggs ut och är under ständig förbättring vilket är till stor fördel för dig som vill streama film eller lyssna på musik. 3G-nätet delas med Tele2 och Telia och täcker cirka 99,6% av Sveriges befolkning. Du använder  alltså samma nät som de andra operatörerna, men oftast till ett bättre pris. Alla deras mobilabonnemang har möjligheten att surfa med 3G och 4G.

Innan du tecknar ett mobilabonnemang hos Comviq är det en bra ide att dubbelkolla så du har en bra täckning på de platser du brukar befinna dig på. Det gör du enklast med hjälp av Comviqs täckningskarta på deras hemsida

Comviq support

Eftersom dom inte har några egna butiker arbetar de kontinuerligt med att göra sin kundservice till marknadens bästa. Har du frågor om Comviqs mobilabonnemang kan enkelt du nå kundtjänsten via telefon eller genom chatten. Telefonväxeln har öppet vardagar mellan 09:00-19:00 och stängt på helger. Chatten har öppet vardagar 08:00-20:00 och helger 10:00-15:00.

Comviq har även en tjänst som heter Mitt Konto, där du som kund kan logga in online och få hjälp. Mitt Konto fungerar som en självhjälp där du kan se frågor och svar, se villkor för ditt mobilabonnemang, skicka in ärenden, betala fakturan för ditt mobilabonnemang och mycket mer. För att kunna chatta med deras kundtjänst krävs det att du är inloggad på Mitt Konto. Du kan även få ställa frågor genom sociala medier där dom också även är aktiva

 

Beställ Comviq mobilabonnemang med mobil

Hos Comviq är det möjligt att köpa en mobil på avbetalning när du tecknar ett mobilabonnemang. Om du köper ett mobilabonnemang med en mobil på avbetalning har du 24 månaders bindningstid på både mobilen och mobilabonnemanget.

Ibland finns det erbjudanden på de senaste mobilerna med mobilabonnemang vilket gör att du kan köpa en mobil betydligt billigare om du även tecknar ett mobilabonnemang. På deras hemsida kan du beställa mobilabonnemang med mobil direkt på hemsidan. I vissa fall kan du även hämta ut mobilen hos en återförsäljare redan samma dag.

Beach