Hallon mobilabonnemang

  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid
  • Spara surf upp till 100 GB
  • Samtal och SMS ingår i alla abonnemang
  • Halva priset 3 första månaderna

Hallons abonnemang för privat personer:

Erbjudande

49kr i 3 mån därefter 99 kr/mån 

4 GB/mån

Hallon mobilabonnemang

50 GB

299 kr

Hallon mobilabonnemang

100 GB

349 kr

Hallon mobilabonnemang

25 GB

249 kr

Hallon mobilabonnemang

8 GB

149 kr

Hallon mobilabonnemang

4 GB

99 kr

Här hittar du abonnemang för studenter!

Om Hallon

Hallon startades 2013 och är 3:s syster operatör. Hallon är den enkla mobiloperatören som inte har några bindningstider, uppsägningstider eller fakturor som är svåra att förstå sig på. Dom har inte några rörliga priser på sina mobilabonnemang. Hos Hallon har du alltid Fast pris på ditt abonnemang. Hallons täckning täcker 99% av Sveriges befolkning. På deras hemsida ser du enklast om du kommer ha täckning där du bor.

Surf

När du använder abonnemang från Hallon surfar du genom Tres nät som ger dig 3G, 4G och supersnabba 4G+. Och är du utomlands i Europa surfar du utan extra kostnad upp till 10GB/månaden.

Hallon utomlands

När du reser utomland är det fri surf upp till 13 GB/mån. Om surfen tar slut under resan kostar det 0,047 kr/MB. Du surfar fritt inom EU/EES-länder, Norge, Island och Lichtenstein. Du kan även ringa och skicka SMS/MMS som hemma i Sverige.

Support

Hallon har inga fysiska butiker utan finns bara på internet. Och det är också här som du kan får kontakt med Hallons tekniker om du har frågor eller problem. Innan du kontaktar support så är det oftast snabbast att kolla på vanliga frågor och svar, eller gå in på deras otroligt grymma forum som har otroligt mycket information. Supportern är öppen vardagar 9-16 och det går också att ta kontakt genom Facebook eller mejl för ärenden som inte är bråttom.

Bag and a phone