Om Abonnemang.org

Abonnemang.org är en sajt som startades 2018 av två goa gubbar, ifrån Sveriges framsida. Vi var trötta på att de är så krångligt att hitta bra abonnemang. Vi tänkte att vi kunde göra livet lite enklare genom att samla all information och olika erbjudanden på ett och samman ställa, och sammanställa den så att du slipper. Våran vision är att hjälpa människor att hitta mobilabonnemanget som passar sin livsstil, svårare än så är det inte. Du behöver inte vara rädd att vi skall favorisera någon operatör eller göra smygreklam, vi granskar alla operatörer jämlikt, så att du slipper.

Här samlar vi aktuella erbjudanden, kampanjer och andra nyheter om abonnemang. Om du letar efter ett mobilabonnemang kan du titta in någon gång i månaden då vi ofta kommer med exklusiva erbjudanden.

Hur tjänar vi pengar ?

Vi jobbar med Affiliate Matketing och den innebär att vi får ersättning för att skicka kunder vidare till företagen som vi jämför på våran sajt.

Disclaimer

Abonnemang.org ansvarar  ej för att den information som presenteras på Abonnemang.org är aktuell eller korrekt. Detta då priser och erbjudanden förändras konstant. Den information som finns är korrekt vid publicering men det är upp till dig som kund att granska respektive operatörs villkor innan tecknar ditt abonnemang.