Tele2 mobilabonnemang

  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid
  • Fria samtal & SMS i Sverige
  • Nationellt 2G, 3G och 4G nät
  • Sveriges näst största mobiloperatör

Här hittar du Tele2s studentabonnemang.

Tele2 mobilabonnemang för privat personer:

Tele2 mobilabonnemang

Unlimited

  • 30 GB ingår i EU/EES

145 kr/mån

Tele2 mobilabonnemang

30 GB

  • All surf ingår i EU/EES

145 kr/mån

Tele2 mobilabonnemang

15 GB

  • All surf ingår i EU/EES

145 kr/mån

Tele2 mobilabonnemang

8 GB

  • All surf ingår i EU/EES

145 kr/mån

Tele2 mobilabonnemang

3 GB

  • All surf ingår i EU/EES

145 kr/mån

Tele2

Tele2 grundades år 1993 av Jan Stenbeck och är Sveriges nästa största mobiloperatör, och erbjuder mobilabonnemang för både privatpersoner och företag. Dom har över 17 miljoner kunder i nio länder. När Tele2 grundades utmanade de Telia som hade monopol på telekombranschen. Dem erbjuder 2G, 3G och 4G och når ut till 99% av sveriges kunder.

Dem är inte bara kunnig inom mobilbranschen, utan som har också internet, data och kabel tv tjänster.

 

Tele2 täckning

För att du skall kunna utnyttja ditt mobilabonnemang till 100% krävs det en bra täckning. Det är ett måste i dagens samhälle. Med Tele2 har du en täckning som når hela 99% av Sveriges befolkning, det innebär att nästan vart du än är i Sverige, kan du fortfarande nyttja ditt mobilabonnemang till fullo.

Just nu satsar dom miljarder för att bygga ut sin täckning, för att kunna nå de mest ensliga delarna. Men innan du tecknar ett mobilabonnemang, skall du alltid kolla in täckningskartan för att se om tele2 passar dig.

Tele2 support

Om du har frågor gällande ditt mobilabonnemang eller om ett problem uppstår, så har Tele2 flera olika alternativ för att kontakta supporten.

Du kan via deras hemsida, chatta live med deras kunniga support vardagar 08-20 och helger 9-15. Annars kan du skicka ett mail så återkommer dom så fort dom kan. Man kan också nå supporten på deras Facebook sida.

Dom har telefontid vardagar 07-20. Men tyvärr är växeln inte öppen på helger, Men på deras hemsida kan man oftast hitta svaret på den frågan du har. Man kan också logga in på “Mitt Tele2” där kan man se de senaste fakturorna, ändra din data mängd eller aktivera ditt simkort.

Beställ Tele2 mobilabonnemang med mobil

När du tecknar ett mobilabonnemang hos Tele2 har man möjligheten att välja en ny telefon samtidigt. Man kan välja att köpa hela telefonen direkt, för att slippa en högre månadskostnad. Men man kan också välja att betala din nya telefon på avbetalning i samband med månadsavgiften för ditt mobilabonnemang.

mobilabonnemang på stranden