Telenor mobilabonnemang

  • Ingen bindningstid
  • Surfa som hemma i 41 länder även USA
  • Ring fritt inom familjen i hela världen

Telenor mobilabonnemang för privat personer

Telenor mobilabonnemang

Obegränsat

569 kr/mån

Telenor mobilabonnemang

70 GB

449 kr/mån

Telenor mobilabonnemang

30 GB

379 kr/mån

Telenor mobilabonnemang

15 GB

329 kr/mån

Telenor mobilabonnemang

8 GB

269 kr/mån

Telenor mobilabonnemang

3 GB

219 kr/mån

Telenor

Telenor är en ledande aktör inom mobil- och datatjänster i Sverige. Företaget grundades i oktober 2005 och har varit en klippa i telekombranschen inom Sverige. Dom har ett mobilnät som täcker 99% av Sveriges Invånare!

Dem har 2,5 miljoner abonnenter inom mobiltelefoni och nästan 1 miljon kunder har inom TV-abonnemang.

Deras vision är att alla människor skall har flera, och bättre sätt att kunna kommunicera mer varandra. Om du har privatperson eller företagskund så har Telenor en tjänst som passar dig, om det är mobilabonnemang.

Telenor täckning

Telenor har gjort sig ett namn i Sverige med deras goda täckning. Man kan enkelt se om man har 3G eller 4G täckning där man befinner sig med deras täckningskarta. Som du hittar på deras hemsida. Du kan också se vilka hastigheter du kan komma upp i.

Men kom ihåg att det är en teoretisk hastighet, verkligheten skiljer sig beroende på vilken mobil du använder, störningar från kringliggande utrustning osv.

Telenor support

Deras support är en av det enklaste, det beror på att deras hemsida är väldigt användarvänlig. Där hittar man väldigt mycket matnyttig information. Annars kan du alltid logga in på “Mina sidor” där kan man enkelt trycka sig vidare och få hjälp med det du behöver. Du kan också fylla på din surf, kolla fakturor, eller spärra ditt mobilabonnemang. Hjälper inte det kan du som kund alltid ringa deras hjälp nummer “222”. Där kan du få svar på dina frågor dygnet runt.  Men man kan också maila deras support både som företagskund och som privatperson, mailadressen hittar du på deras hemsida.

Beställ Telenor mobilabonnemang med mobil

När du tecknar ett mobilabonnemang hos Telenor har du alltid möjligheten att välja till en telefon. Det är alltid 24 månaders bindningstid när du väljer att köpa en telefon ihop med ditt mobilabonnemang. Men du har alltid friheten att välja hur många GB du vill ha, eller vilket mobilabonnemang du vill, och i alla abonnemangen ingår fria SMS och samtal!

Hello on phone display