Telia mobilabonnemang

  • Spara oanvänd surf
  • Snabbast mobil surf!
  • Fri surf på sociala medier

Telias mobilabonnemang för privat personer

2.7/5

Telia mobil

Surf 2 GB
Samtal Fria
SMS/MMS Fria
Bindningstid Ingen
2.7/5

Telia mobil

Surf 6 GB
Samtal Fria
SMS/MMS Fria
Bindningstid Ingen
2.7/5

Telia mobil

Surf 30 GB
Samtal Fria
SMS/MMS Fria
Bindningstid Ingen
2.7/5

Telia mobil

Surf Gränslös
Samtal Fria
SMS/MMS Fria
Bindningstid Ingen

Telia 

Telia är en av sverigest största telekombolag. Deras nät täcker ca 99% av Sveriges befolkning, och nästan 80% av Sveriges yta. Telia lägger stor vikt vid att vara ett ansvarsfullt företag, som sätter kundernas behov först. Dom har tjänster både till privatpersoner samt företag och organisationer. Du hittar allt ifrån mobilabonnemang, telefoni, mobiltelefoner, bredband till bredbands TV.

Telia täckning 

2015 satsade Telia stort på att ordna ett stabilt 4G nät till alla sina kunder, så att var du än i sverige kunde ringa, skulle du ha tillgång till 4G hastighet när du surfa. Men som alltid är det bäst att kolla på deras täckningskarta som du hittar på deras hemsida, där kan du själv skapa dig en bild av hur väl utbyggd deras nät är, och om det Telia skulle fungera bra där just du brukar befinna dig. Du kan också välja att karta beroende på om du vill kolla täckningen på ditt mobilabonnemang eller din surf hastighet.

Telia support 

Hos Telia är det enkelt att få professionell hjälp med alla problem som kan tänkas uppstå. Enklaste sättet att gå att börja är att besöka Telias hemsida, där hittar du svaren på de allra vanligaste frågorna. Där kan du också logga in på “Mitt Telia”, där hittar du en enkel meny på alla tjänster du har hos Telia. Du kan felsöka, ändra eller kolla fakturor t.ex på ditt mobilabonnemang.  Du kan också ringa deras kundtjänst och bli kopplad till en kunnig tekniker, växeln har öppet vardagar 08-19 och nås på tel:90 200. Annars går det givetvis också bra att maila dem.

Beställ Telia mobilabonnemang med mobil 

Telia ger dig möjligheten att köpa en mobil i samband med ditt abonnemang. Du kan välja att göra allt på nätet, eller besöka en av Telias många butiker. Dom ger dig också möjligheten att betala hela mobilen direkt, eller välja att ha den på avbetalning under en 24 månadersperiod. Givetvis är det fritt val om du vill teckna ditt mobilabonnemang med eller utan en bindningstid på 24 månader.

Road in a phone