Vimla mobilabonnemang

  • 50% rabatt i 3månader
  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid
  • Oanvänd surf sparas i 12 mån
  • 20 GB extra mobilsurf ingår

Vimla mobilabonnemang för privat personer

Vimla mobilabonnemang

2 GB

  • 50 kr i 3 månader därefter:

100 kr/mån

Vimla mobilabonnemang

6 GB

  • 80 kr i 3 månader därefter:

160 kr/mån

Vimla mobilabonnemang

15 GB

  • 105 kr i 3 månader därefter:

210 kr/mån

Vimla mobilabonnemang

50 GB

  • 160 kr i 3 månader därefter:

320 kr/mån

Vimla

2014 bildades vimla med övertygelse att vara ett schysst företag som inte har några jobbiga säljare, eller dolda avgifter. Ingen bullshit liksom! Vimla har mobilabonnemang för alla, oavsett om det är till hela familjen eller om du är student. Vilma är ett internetbaserat företag, detta för att kunna hålla priserna så låga som möjligt men inte tumma på den höga kvaliteten som Vilma erbjuder sina kunder. Det går också att skräddarsy sitt egna mobilabonnemang som enkelt går att ändra när man vill. Vimla har ambitionen att göra världen lite bättre, därför skänker dom en del av vinsten varje år till välgörenhet. Så varje gång du ringer, smsar eller surfar så bidrar du till att skapa en bättre värld.

Vimla täckning

Vimla använder sig utav Telenors nät som är det nätet som är närmast ett heltäckande 4G nät. Så när du använder Vimla kan man känna sig trygg vart man än i Sverige befinner sig oavsett om du ska surfa, ringa eller smsa. Detta gör du för ett billigare pris men med exakt samma brutala hastighet. Men ett tips är alltid att kolla Vilmas täckningskarta för att vara säker på att dom täcker dom platser du brukar befinna dig i.

Vimla support

Vimla är en internet baserad mobiloperatör och har därför inga fysiska butiker som man kan besöka om man behöver support.

Istället har Vimla satsat hårt på att ha kundservice online och erbjuder support genom chatt och mejl där du inte ska behöva vänta mer än 24 timmar innan du får svar på din fråga. Vimla har också “vanliga frågor” som man kan trycka sig igenom för att oftast snabbast hitta svaret på just den frågan du har. Vimla har 98% nöjda kunder från supporten!

Beställ Vimla mobilabonnemang med mobil

Vimla erbjuder inte mobilabonnemang med mobil på avbetalning. Dom är en renodlad mobiloperatör vilket innebär att dom verkligen har pressat priserna. Du slipper bindningstider och uppsägningstider. Men det är absolut inget som går ut över den höga kvalitet som Vimla erbjuder dig som kund.

Dessutom kan du få olika bonusar, såsom sänkt månadskostnad. Genom att tipsa dina vänner att också byta till Vimlas abonnemang. Dom skänker bort en del av vinsten till olika välgörenhetsorganisationer varje år t.ex Ung cancer, Svenska Djurambulansen.

Så när du tecknar ett mobilabonnemang hos Vimla gör DU skillnad.